VINDER AF FORÅRSKONKURRENCEN Stort tillykke til Marian Nygaard Petersen, som vandt forårskonkurrence 2022 Marian indsendte fotoet herunder og skrev: Elsker foråret med alle træerne som får smukke farver og blomster. Luften fyldes med duft fra dem og en dejlig tid er i gang.
Tak til alle deltagere for smukke og inspirerende fotos! HVIS DU VIL DELTAGE I NÆSTE KONKURRENCE, skal du sende mig en mail, for at få direkte info herom, når 
konkurrencen er åbnet. (lisbeth@soendergaard-co.dk) Du kan selvfølgelig bestille et eget personlige maleri. 
Ring og hør nærmere på 2624 8484.
VINDER AF JULEKONKURRENCEN Stort tillykke til Anja Aalling Hansen fra Farum, som har vundet et personligt maleri i min julekonkurrence ✨ Anja har nydt utallige solopgange og solnedgange ved Farumsø, hvor fotoet er taget. Jeg håber, hun synes, at jeg har fanget noget af den fine stemning, der er i billedet. Jeg er super taknemmelig for jeres mange fantastiske fotos, som I var friske at indsende, Jeg håber, at I vil deltage i næste konkurrence, som bliver en forårskonkurrence. 
Følg med her eller send mig en email, hvis du vil modtage info herom, når 
konkurrencen er åbnet. (lisbeth@soendergaard-co.dk) Du kan selvfølgelig bestille et eget personlige maleri, hvis du ikke kan vente. 
Ring og hør nærmere på 2624 8484.

Design og Copyright©: Søndergaard & Co. Grafisk Design ·  Kontakt 2624 8484